Нова атака на Одещину: травмована людина, пошкоджено припортову інфраструктуру

У ніч проти 7 вересня впродовж трьох годин російські окупанти атакували ударними безпілотниками південь Одеської області. Це вже четверта атака Ізмаїльського району за останні п’ять днів.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Кіпер вранці в четвер, 7 вересня.

Внаслідок атаки «Шахедів» у декількох населених пунктах пошкоджені об’єкти цивільної та припортової інфраструктури, елеватор, адміністративна будівля.

Відомо, що постраждала одна цивільна людина: водій вантажного автомобіля отримав легку травму ноги.

На місці триває ліквідація наслідків атаки. Працюють усі необхідні служби.

Нагадаємо, вночі 4 вересня росіяни запустили по Одещині ударні безпілотники “Shahed”, 17 з яких збили сили ППО, проте були влучання придунайської інфраструктури.
Уночі проти 3 вересня, російські війська запустили 25 “шахедів” по Ізмаїльському району Одеської області. Внаслідок обстрілів були влучання в припортову інфраструктуру, пожежа. Двоє людей постраждали.

6 вересня росіяни вкотре атакували Ізмаїльський район Одещини ударними безпілотниками, є жертви і руйнування припортової інфраструктури.

Раніше – після виходу із зернової угоди – росіяни вже нераз атакували річковий порт на Дунаї та зерносховища ракетами і дронами.

Читайте також:
Росіяни під ранок атакували Київ ракетами – ППО відбила, і балістику теж

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна