“До звіту готовий”: Резніков подав заяву про відставку

Міністр оборони України Олексій Резніков подав заяву про відставку.

Про це він повідомив у понеділок, 4 вересня.

“На виконання рішення Президента України Володимира Зеленського подав до Верховної Ради України заяву про відставку.
До звіту готовий. Тримаймо стрій!”, – написав він на ФБ.

Читайте також:
Зеленський заявив про заміну міністра оборони – замість Резнікова Умєров. ХТО ВІН ТАКИЙ

Нагадаємо, починаючи з січня 2023 року навколо Міністерства оборони України розгорілися кілька корупційних скандалів у сфері закупівель для армії. Ще взимку вперше з’явилася інформація про ймовірну відставку Олексія Резнікова з посади міністра оборони. На початку лютого фракція монобільшості “Слуга народу” погодила відставку Резнікова. Однак цього не сталося. Натомість Резніков заявив про “перезавантаження” антикорупційного управління МОУ.

У серпні, після нової хвилі закидів на адресу МОУ щодо закупівель, ЗМІ знову почали поширювати інформацію про звільнення міністра оборони Резнікова та його потенційне призначення послом України у Великій Британії. Аналогічними теоріями поділився також народний депутат із парламентської фракції “Голос” Ярослав Железняк. Також він поінформував про намір влади призначити міністром Рустема Умєрова.

Читайте також:
Куртки для ЗСУ були зимовими, а не літніми: антикоррада при Міноборони розповіла деталі перевірки закупівлі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна