Зеленський на Ставці обговорив ситуацію на фронті, дрони та боєприпаси

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки Верховного головнокомандувач, на якому обговорили важливі фронтові та оборонні питання.

Про це він повідомив 16 серпня у Telegram.

Як зазначив глава держави, командувачі доповіли про ситуацію на східних та південних напрямках. З головкомом та Міністерством оборони обговорили боєприпаси. З віцепремʼєр-міністром Федоровим і Держспецзвʼязком –  дрони та загалом наших технологічні можливості.

Він зауважив, що в кожній бойовій бригаді воїни серед перших питань ставлять питання про безпілотники, про засоби радіоелектронної боротьби, про військову протиповітряну оборону.

“Відповідь на такі питання – це і наша робота з партнерами заради постачання потрібних дронів та систем, це і робота тут, в Україні. Необхідне виробництво. Нарощуємо виробництво в рази. Та необхідна систематизація того, що вже постачається у війська та використовується. Дрони – це «очі» та захист на передовій. Різної дальності, різних цілей. Дрони – це гарантія, що людям не доведеться платити життям, коли можна спрацювати безпілотниками”, – зауважив Зеленський.

Та наголосив, “усе те, про що говорили з хлопцями напередодні на Донеччині, на Запоріжжі, у наших бойових бригадах, тепер є змістом роботи і Генштабу, і урядовців, і Ставки”.

Читайте також:
Уряд виділив понад мільярд гривень на посилення оборонних рубежів у двох областях

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна