Ракетний удар по Покровську 7 серпня: поранено 36 поліцейських. Показали ВІДЕО порятунку людей

Російські окупанти в понеділок, 7 серпня, вдарили двома ракетами “Іскандер” по центру міста Покровськ на Донеччині, влучили у житловий будинок. Від удару загинуло 9 людей, ще 86 постраждали. Зокрема, поранення отримали 36 поліцейських.

Про це 11 серпня інформує начальник Нацполіції Іван Вигівський.

За його словами, серед постраждалих поліцейських – парамедики, вибухотехніки, дільничні, ювенальні поліцейські та інші. Усі вони кинулись рятувати людей після удару по будинку.

“Удари по цивільним об’єктам – це звичний почерк нашого ворога. Щоденні акти геноциду ми спостерігаємо вже півтора року. А подвійні удари по людях, прицільно по медикам, рятувальникам і поліцейським – це виключна і притаманна саме їм практика терористів і нелюдів”, – наголосив Вигінський.
 

Обстріл Покровська 7 серпня

Увечері 7 серпня рашисти вдарили двома ракетами по центру міста Покровськ на Донеччині. Частково зруйновані житловий багатоквартирний будинок та сусідній готель “Дружба”.
Унаслідок обстрілу загинуло 9 людей. Зокрема, серед загиблих – заступник начальника ДСНС області Андрій Омельченко. Серед постраждалих є поліцейські, рятувальники та діти.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна