3-тя штурмова бригада має нові успіхи на південь від Бахмута, – DeepState

Сили оборони України мають успіх біля села Андріївка, що на південному фланзі Бахмутського напрямку, і продовжують просування вперед, незважаючи на вкрай складні умови.

Про це надвечір у понеділок, 24 липня, повідомляє канал DeepState.

Командир 1-го механізованого батальйону 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ на псевдо “Бот” прокоментував загальну ситуацію на цьому напрямку: “Ви навіть не уявляєте, яку витримку має наша піхота, тримаючи по декілька днів позиції у просто випаленій пустелі, яку можна було спостерігати хіба на полях Вердена в Першу світову. Піхота продовжує тримати і, незважаючи на все, знову йде вперед. Відбито всі зустрічні удари. Настрої у бійців і у командування одні – рухатися вперед і видавлювати їх….”

“Піхота їхня (росіян) гівно. Артилерія ворога суттєво переважає нашу, тому вони й тримаються. Прибрати артилерію – і ми їх просто висушимо!” – додав Бот.

Нагадаємо, у 20-х числах червня 3-тя штурмова бригада ЗСУ під Бахмутом відбила і зачистила кілометрову лінію окопів.

Читайте також:
Командир гармати Третьої штурмової бригади “Мессер” з Бучі:
Кажу синові, що воюю проти дядьків, які зруйнували наше місто й обікрали квартиру. Він розуміє

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна