Вбивство Росією дітей у Дружбі та жінок у Гончарівському: Зеленський обіцяє відповідь

Президент Володимир Зеленський назвав удари Росії по логістичній та аграрній інфраструктурі Одещини чотири ночі поспіль і нові вбивства українських дітей Росією абсолютним злом та пообіцяв відповідь на ці дії.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні в п’ятницю, 21 липня.

“Ще двох дітей сьогодні вбила Росія. Удар російської артилерії по селищу Дружба, Торецька громада Донецької області. Загинули дівчинка 2007 року народження і хлопчик 2013-го. Чернігівська область, селище Гончарівське – влучання ракети. Дві жінки вбиті, триває розбір завалів. Пошкоджені будинок культури, школа, житлові будинки. Мої співчуття рідним та близьким загиблих!” – сказав Зеленський.

“Сьогодні ж російські ракети і дрони знову били по Одесі, по нашим південних районах. Загалом від початку тижня лише на території Одеської області від російського терору постраждали більше 20 людей, серед них двоє дітей. Лише абсолютне зло може завдавати таких ударів. Буде відповідь”, – заявив глава держави.

Президент запевнив, що також буде “ще більше консолідації світу для захисту і для спільних дій, іще більше енергії заради перемоги, іще більше прагнення справедливості, справедливого покарання Росії за всі злочини цієї війни”.

Читайте також:
Обстріл Одещини: росіяни вдарили сімома ракетами по важливому об’єкту інфраструктури

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна