Росіяни обстріляли Дружбу на Донеччині: загинуло двоє дітей

Російські війська обстріляли з артилерії селище Дружба Торецької громади на Донеччині: загинуло двоє дітей і поранена літня жінка.

Обстріл був скоєний близько 15-ї години у п’ятницю, 21 липня, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його словами, один зі снарядів влучив на подвір’я, де перебували неповнолітні брат і сестра. Вони отримали поранення, несумісні з життям.

Як повідомляє офіс Генпрокурора, тіло 9-річного хлопчика знайшли на подвір’ї біля будинку – від отриманих поранень він загинув на місці. Його сестра, 16-річна дівчина, ще боролася за життя, однак померла дорогою до лікарні.

Також від вибухів зазнала поранень 74-річна місцева мешканка. Її евакуював сусід та власним транспортом доставив до медичного закладу для надання допомоги.

Кириленко також укотре закликав батьків, які мають неповнолітніх дітей, вивозити їх із небезпечної зони.

“Діти не мають жити поруч із війною. За збереження їхнього життя ви відповідаєте у тому числі і перед законом”, – наголосив голова ОВА.

Як повідомляла “Новинарня“, вдосвіта 21 липня внаслідок російського обстрілу у Костянтинівці Донецької області загинули чоловік та жінка.

Читайте також:
Росіяни вдосвіта обстріляли Костянтинівку на Донеччині: вбили подружжя

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна