Російські ДРГ намагалися прорватися на Сумщину та Чернігівщину – безуспішно

Російські диверсійно-розвідувальні групи намагалися проникнути на українську територію на прикордонні Сумської та Чернігівської областей. Однак усі спроби загарбників були невдалими.

Про це повідомив командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв 21 липня.

Він наголосив, що країна-агресорка не полишає спроб знайти слабкі місця у нашій обороні безпосередньо на Чернігівському та Сумському напрямках.

“Ми вживаємо всіх необхідних заходів щодо посилення наших оборонних спроможностей у тісній взаємодії з головами військових адміністрацій щодо збільшення кількості невибухових інженерних загороджень, а також встановлення додаткових камер спостереження”, ‒ зазначив Наєв.

Наєв запевняє − якщо росіяни спробують перетнути будь-яку ділянку державного кордону, то їм це не вдасться.

“Якщо ж рівень загрози зростатиме, Генеральним штабом ЗСУ передбачено підсилення наших військ для того, щоб унеможливити намагання ворога вдертися до України”, ‒ додав командувач.

Читайте також:
На найгарячіших ділянках фронту за добу відбулося 32 боєзіткнення

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна