“Досить погана ніч. Було гучно”: посол Британії розповіла про нічну атаку на столицю та подякувала ППО

Посол Британії Мелінда Сіммонс в Україні відреагувала на нічну атаку “шахедами” на Київ, назвавши ніч проти 13 липня “досить поганою”.

Про це вона написала у своєму Twitter.

Сіммонс зазначила, що іранські дрони обстріляли столицю включно із районом, в якому вона мешкає.

“БПЛА атакували Київ з декількох напрямків, включаючи район, у якому я живу, та сусідній. Не дивно, що було настільки гучно. Сьогодні вранці я вдячна українській протиповітряній обороні та моєму укриттю без вікон. Зараз час піти подихати свіжим повітрям”, – поділилася Мелінда Сіммонс.

Враженнями від російського обстрілу поділився і спеціальний посланник Франції з питань допомоги та відбудови П’єр Гайльбронн, який зараз перебуває у Києві. Каже, що ця ніч була “коротка та гучна”.

Читайте також:
Нічна атака РФ: ППО збила всі 20 “шахедів” і 2 “Калібри”. Ще був “Іскандер”. У Києві уламки дронів впали в 5 районах – є поранені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна