Врятувала життя екіпажу. У Міноборони показали “Бредлі” після прямого влучання “Граду”

У Міністерстві оборони показали, як виглядає бойова машина піхоти Bradley після прямого влучання “Граду” – машина пошкоджена, але екіпаж,  який перебував у ній в момент атаки, залишився живий. Бійцям вдалося успішно евакуюватися, пошкоджену БПМ передали на ремонт.

Фото та історію 15 червня оприлюднила заступниця міністра Ганна Маляр.

“Цей приклад доводить, що заявлена виробником бронемашин непересічна бойова живучість – не просто слова. Бредлі допомагає зберегти найцінніше – життя військовослужбовців. А сталь завжди можна відновити. Не існує техніки, яку неможливо знищити, існує техніка, яка рятує життя”, – наголосила Маляр.

Фото: Ганна Маляр

“З 47-ої бригади пишуть подробиці: на бойовому завданні «Бредлі» отримав пряме влучання ракети в башту і загорівся. Екіпаж безпечно евакуювався, а механік-водій (на третьому фото) відвів бронемашину на безпечні позиції і загасив. Наслідки – легка контузія у одного з воїнів…”, – написала заступниця міністра.

Фото: Ганна Маляр

“Не існує техніки, яку неможливо знищити, існує техніка, яка рятує життя”, – наголосила Маляр.

Читайте також:
ЗСУ на Таврійському напрямку “мінуснули” понад чотири роти окупантів і вертоліт Ка-52

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна