На Броварській трасі працівниця правоохоронного органу насмерть збила бійця ДФТГ біля блокпосту

Працівники Державного бюро розслідувань на Київщині розслідують кримінальне провадження за фактом смертельного ДТП під Броварами: працівниця правоохоронного органу насмерть збила бійця ДФТГ.

Про це в понеділок, 12 червня, повідомляє пресслужба ДБР.

“11 червня 2023 року поблизу блокпосту на виїзді з Києва у напрямку Броварів сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій загинув військовослужбовець добровольчого формування територіальної громади.
Слідчі провели огляд місця події, опитали свідків та учасників.
За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. За попередніми даними, вона була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 км/год. Військовослужбовець ДФТГ перебігав проїзну частину у невстановленому для цього місці”, – ідеться в повідомленні.

Авто після зіткнення з бійцем ДФТГ.
Фото: ДБР

Кримінальне провадження відкрите за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом (ч. 2 ст. 286 КК України).

Процесуальне керівництво здійснює Київська міська прокуратура.

Читайте також:
Суддя Тандир, який на смерть збив нацгвардійця, раніше “відмазав” колегу за вчинення “п’яної” ДТП з постраждалими

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна