У Криму невідомі підірвали залізницю перед товарняком

У Криму невідомі підірвали залізничну колію перед товарним поїздом.

За попередніми даними, вибух у Кіровському районі стався 11 червня близько 16-ї години, коли проїжджав товарний поїзд. Внаслідок вибуху пошкоджено залізничні колії, інформує телеграм-канал “База“.

За даними каналу, машиніст локомотива, побачивши підрив полотна, встиг застосувати екстрене гальмування. Від вибухової хвилі в кабіні посипалися шибки.

Окупаційний “глава Криму” Сергій Аксьонов не уточнив причини аварії, але зазначив, що її усунення займе 3-4 години та що постраждалих немає. Рух поїздів наразі зупинено.

Це друга залізнична аварія на підконтрольних РФ територіях за неповну добу. Напередодні ввечері на перегоні Хлевище-Бірюч у Білгородській області РФ відбулося сходження з колії локомотива та 15 порожніх вагонів вантажного поїзда.

Читайте також:
Окупанти готують “евакуацію” на півночі Криму, – ЦНС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна