“Самі повибивали вікна молотком”: мер Дніпра розповів, як деякі містяни прикидаються постраждалими від обстрілів

Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів про неприємну ситуацію, пов’язану з ліквідацією наслідків російських обстрілів.

Внаслідок ракетних атак РФ багато шибок вибиває вибуховою хвилею. У таких випадках нові вікна постраждалим громадянам встановлюють за рахунок коштів з бюджету. Причому внаслідок “прильотів” вилітають переважно старі, дерев’яні вікна. А замінюють їх на нові, металопластикові.

І от, за словами мера, він дізнався про те, що деякі жителі міста самі вибивають старі вікна у своїх будинках, щоб їм коштом міської влади встановили якісні металопластикові.

“Знову ракета. Знову вибух. Знову міняємо вікна… Приходять громадяни: “Борисе Альбертовичу, ми із сусіднього будинку – в нас теж вікна повилітали, але ваші підлеглі нічого не роблять”.

Викликаю підлеглих, лаюся. Вони мовчать, переминаються з ноги на ногу…

“Річ у тім, що цей будинок справді по-сусідству, але через три вулиці. Туди вибухова хвиля не дійшла. Просто громадяни, знаючи, що всім ставлять нові металопластикові вікна, повибивали скло молотком. У всьому під’їзді”, – переповів Філатов розмову з підлеглими.

У коментарях до інших дописів мер зауважив, що такі випадки непоодинокі.




Читайте також:
Під руїнами зруйнованого ракетою РФ будинку в Дніпрі знайшли дуже велику суму грошей, – мер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна