Під руїнами зруйнованого ракетою РФ будинку в Дніпрі знайшли дуже велику суму грошей, – мер

Під завалами зруйнованого внаслідок удару російської ракети багатоповерхового будинку у Дніпрі знайшли велику суму грошей.

Про оце розповів міський голова Дніпра Борис Філатов.

На місці трагедії, в руїнах будинку, була знайдена дуже велика сума грошей. Ніхто не сховав її, не привласнив. Зараз гроші перебувають у Соборному відділенні поліції”, – написав мер.

Він зазначив, що ті, кому належать ці гроші, можуть звернутися в поліцію й забрати свою власність, назвавши суму, валюту й упаковку.

“Цей народ перемогти не можна”, – підсумував Філатов.

Передісторія

Ракетним ударом по багатоповерхівці в Дніпрі 14 січня було повністю зруйновано під’їзд – від 1-го до 9-го поверху. У цих квартирах могли перебувати понад 100 людей.

Станом на ранок 17 січня було відомо про більш як 40 загиблих, пошуки ще 25 осіб тривали.

За повідомленням ДСНС, станом на 13:00 17 січня пошуково-рятувальні роботи у Дніпрі завершено. Тоді офіційні структури повідомляли про 44 загиблих, невдовзі число жертв зросло до 45 (з них 6 дітей).

39 людей врятовані. 79 – поранені. Із них 19 осіб перебувають у лікарнях (четверо – в реанімації). 20 осіб зниклі безвісти.

Повітряні сили ЗСУ заявили, що будинок у Дніпрі зруйнувала російська ракета Х-22.

Читайте також:
Від атаки РФ по Дніпру загинуло вже 45 людей. З’явилося відео прямого удару ракети

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна