У Бердянську двічі за день – великі “прильоти”

В окупованому Бердянську в суботу, 27 травня, двічі впродовж дня прогриміли вибухи, ймовірно, було влучання по розташуванню окупантів.

“Дуже багато окупантів стали “200-ми”, повідомляє Бердянська міська військова адміністрація.

Місцевий телеграм-канал “Бердянськ сьогодні” пише, що приліт був на територію заводу “Азовкабель”.

Зранку того ж дня місцеві жителі повідомляли про вибухи в центрі окупованого Бердянська.

Бердянська райрада підтвердила приліт по базі відпочинку “Хімік” у селі Новопетрівка, де перебував особовий склад військ РФ.

Самі окупанти заявили, що на “Азовкабелі” був здійснений контрольований підрив ракети, яка залишилася після прильоту за два дні до того, а в Новопетрівці відбуваються “навчання”.

Водночас місцеві мешканці підтверджують, що на “Хіміку”, де було багато окупантів, будівля обгоріла й має значні ушкодження. Також, за повідомленнями бердянців, було влучання по табору “Весна”, який розташований поряд і там теж жили російські військові.

Як повідомляв Генштаб у вечірньому зведенні, протягом дня 27 травня українські війська уразили район зосередження озброєння та військової техніки, 2 пункти управління, 2 склади боєприпасів та ще один важливий військовий об’єкт противника.

Читайте також:
Нова атака на територію Росії: бої в Брянській області, знищено авто з військовими РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна