Серед бійців “РДК”, які зайшли на Бєлгородщину, впізнали популярного актора з серіалу “Глухарь-3”

Російські журналісти ідентифікували добровольців РФ, яким вдалося здійснити прорив у Бєлгородській області. Одним із бійців, який бере участь у рейді на території агресора, виявився російський кіноактор з серіалу “Глухарь-3” Кирило Канахін.

Про це у вівторок, 23 травня, пишуть пропагандистські росЗМІ.

Як відомо, раніше Канахін уже заходив у складі ДРГ на територію Росії в березні.

22 травня “Російський добровольчий корпус” опублікував відео із двома людьми у камуфляжі. За даними росЗМІ, серед диверсантів були колишній актор Кирило Канахін та колишній офіцер ФСБ Ілля Богданов. Пізніше російські ЗМі назвали ім’я ще одного – це 41-річний Олексій Долгов із легіону “Свобода Росії”.

Кирило Канахін –  колишній російський актор та викладач йоги. Він знімався у таких серіалах, як “Глухарь” та ін. У 2018 році, після порушення справи за участь в акціях протесту, вирушив до України та вступив до “Азову”.




Нагадаємо,  22 травня, російські добровольці “Легіону “Свобода Росії” і “Російського добровольчого корпусу” (з системи ЗСУ) почали свою військову операцію в прикордонних районах Бєлгородської області РФ. Добровольці заявили, що просунулися на 10 км від кордону РФ. У зв’язку з цими подіями в Бєлгородській області ввели план “Едельвейс” – оголосили загальний збір працівників у всіх відділах поліції регіону та почали евакуацію цивільних.

Читайте також:
Російський адвокат Бандери в лавах ЗСУ:
“Мордор має бути знищений і засипаний сіллю, як Карфаген”

➡️ Підписуйтеся на канали “Новинарні” в Телеграмі та в YouTube, а також у ТікТок та Instagram.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна