Військовозобов’язаний Арестович “воює за Україну” на пляжах Ізраїлю, – ЗМІ

Колишнього радника Офісу Президента Олексія Арестовича з сім’єю помітили на одному з пляжів у Тель-Авіві.

Про це 22 травня пише Telegram-канал Harley Quinn.

“Викреслюю Арестовича зі списку крашів цього сезону. Це ж треба було таке черево від’їсти. Просто зараз. Пляж у Тель-Авіві. З дружиною та дитиною”, – йдеться в повідомленні.

Коли саме зафільмували ці кадри невідомо. Сам Арестович також не прокоментував ситуацію.

Такий вояж ексрадника ОП прокоментувала і нардеп, співголова фракції «Європейська Солідарність»  Ірина Геращенко.

Вона нагадала, що напередодні її колегу Олексія Гончаренка не випустили у відрядження на кілька важливих міжнародних заходів, зокрема конференцію ПАРЄ. Тоді партія скаржилася на “політичний тиск” з боку влади та практику подвійних стандартів.

“В Льоши Гончаренка просто неправильне прізвище. От був би він Арєстовічєм, самозакоханим, голосним і пустопорожнім , як радянський піонерський барабан- мав би звання полковника і зелене світло на важливі пляжні конференції”, – обурено написала Геращенко у Facebook.

Раніше у скандал через “відпустки” на пляжі потрапили нардепи Микола Тищенко та Юлія Тимошенко.

Тищенко виїхав за кордон – імовірно, на відпочинок у Таїланд, однак подав цю поїздку як службову. При цьому РНБО заборонила поїздки нардепів за кордон з недержавною метою.  26 січня нардепа від партії “Слуга народу” Миколу Тищенка зі скандалом виключили з фракції через його поїздку до Таїланду.

Позасмагати під час війни рванула і нардепка від фракції  “Батьківщина” Юлія Тимошенко. Її застукали на відпочинку у Дубаї (ОАЕ) разом з чоловіком в перші дні нового року.

Читайте також:
Росіяни визнали, що курортного сезону в Криму не буде: люди виїжджають, туристів також немає, – Ташева

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна