Росіяни визнали, що курортного сезону в Криму не буде: люди виїжджають, туристів також немає, – Ташева

Російські окупаційні адміністрації в тимчасово окупованому Криму визнали, що курортного сезону на півострові не буде.

Про це 17 травня повідомила постійна представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева в ефірі телемарафону.

“Курортного сезону не буде, окупаційні адміністрації визнали це. Вони, зокрема, заявили, що будуть давати дотації для туроператорів, щоб нібито підтримати їх на плаву. Туристів немає, люди навпаки їдуть”.

Ташева також зазначила, нещодавно так званий керівник “міністерства транспорту” Криму нещодавно заявив, що на мосту через Керченську протоку встановили нові пункти перевірки. Це означає, що росіяни почали контролювати пасажиропотік із півострова.

«Нібито шість хвилин триває така перевірка. Це означає, що загарбники почали працювати з пасажиропотоком, що рухається з півострова, а він достатньо великий. Люди говорять, що ППО не може їх захистити, що було багато прильотів по військових об’єктах. Однак їдуть не лише через «бавовну», а й тому, що не хочуть служити в росармії», – сказала Ташева.

Як писала “Новинарня” раніше, окупанти встановили на кримському мосту 70 пунктів перевірки. Зокрема, по 35 пунктів встановили з боку анексованого півострова та Краснодарського краю. Середній час проходження огляду одного транспорту на Кримському мосту коливається близько 6 хвилин, повідомив окупаційний чиновник.

Читайте також:
Окупанти хочуть скасувати указ про передачу Криму УРСР – Кремль прокоментував

 

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна