Окупанти кажуть, що встановили на кримському мосту 70 пунктів перевірки

На мосту через Керченську протоку встановили 70 пунктів перевірки.

Про це повідомив очільник так званого “міністерства транспорту Криму” Микола Лукашенко, передають “Крим.Реалії”.

По 35 пунктів встановили з боку анексованого півострова та Краснодарського краю. Середній час проходження огляду одного транспорту на Кримському мосту коливається близько 6 хвилин, повідомив окупаційний чиновник.

Раніше глава окупаційного “уряду Криму” Юрій Гоцанюк заявив, що підконтрольна Росії влада Криму і Краснодарського краю РФ мають намір збільшити пропускну спроможність Кримського мосту до 250 автомобілів на годину.

У квітні підконтрольний Росії “глава Криму” Сергій Аксьонов заявив, що на Кримському мосту найближчим часом з’явиться щонайменше 40 додаткових пунктів перевірки.

На початку березня заступник російського “міністра транспорту Криму” Микола Лукашенко також заявляв про плани збільшення пунктів перевірки на Кримському мосту до початку туристичного сезону.

Читайте також:
Кримський міст не запрацює повністю до вересня 2023 року, – розвідка Британії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна