Висадка ЗСУ на лівобережжі Херсонщини: Гуменюк радить набратися терпіння

Керівниця пресцентру оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк не підтвердила і не спростувала інформацію щодо висадки українських сил на лівому березі Дніпра в Херсонській області.

В ефірі телемарафону в неділю, 23 квітня, речницю попросили підтвердити або спростувати інформацію – вона цього не зробила, але попросила набратися терпіння.

“Дуже складна робота триває, коли треба подолати таку перешкоду, як Дніпро, коли лінія фронту проходить повз широку потужну річку.

Тому умови військової операції вимагають інформаційної тиші до тих пір, поки це не буде достатньо безпечно для наших військових.

Тому тут треба набратися терпіння і навіть найкращим студентам Інституту вивчення війни”, – сказала Гуменюк, яку цитує “Українська правда“.

Нагадаємо, 22 квітня американський Інститут вивчення війни з посиланням на російські джерела поширив інформацію про те, що українські сили зайняли позиції на лівому березі Дніпра у Херсонській області та забезпечили собі шлях постачання.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.