Ще одну новостворену механізовану бригаду забезпечив зв’язком фонд “Повернись живим”

Фонд “Повернись живим” забезпечив комплектом обладнання для зв’язку новостворену механізовану бригаду Збройних сил України.

Про це 22 квітня повідомив голова фонду Тарас Чмут.

“Місяць звʼязку” від “Повернись живим” продовжується — чергова новостворена окрема механізована бригада отримала свій “бригадний комплект”:

  • 200 радіостанцій Motorola з 256-бітною ліцензією;
  • 7 програматорів;
  • додаткові акумулятори, подовжені антени, кріплення та інші комплектуючі.

6 мільйонів 590 тисяч 401,36 ваших гривень трансформовані у компетентне забезпечення якісним звʼязком”, – розповів Чмут у фейсбуці.

“Зв’язок — це «нервова система» війська. Це швидкість передачі інформації від розвідників та наказів командування. Це оперативність і точність роботи артилерії. Це евакуація поранених. Це — збережені життя наших захисників”, – додав голова фонду “Повернись живим”.

Фото: фонд Повернись живим

“Сили оборони України йтимуть вперед і звільнятимуть кожне село і місто, кожен квадратний метр української землі. Тому ми невпинно працюємо для того, щоб українські підрозділи мали все необхідне для наближення перемоги”, – резюмував Чмут, закликавши долучатися й донатити.

Читайте також:
Фонд “Повернись живим” накупив зв’язку для чотирьох бригад на 23 млн

“Повернись живим” завершив збір на 25 розвідувальних комплексів “Шарк”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна