Окупанти обстріляли Дворічну на Харківщині – двоє важких поранених

Російсько-окупаційні війська вкотре обстріляли селище Дворічна Куп’янського району Харківщини. За попередніми даними, відомо про двох поранених.

Про це повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов у середу, 12 квітня.

Поранення отримали цивільний чоловік 40 років та 30-річна жінка. Обоє в тяжкому стані, медики борються за їхнє життя.

За даними ОВА, протягом минулої доби, 11 квітня, російські окупанти продовжували обстріли прикордонних та прифронтових населених пунктів Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Куп’янського районів Харківщини.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ села Кіндрашівка Куп’янського району поранення дістала 62-річна жінка.

Через обстріли міста Вовчанськ Чугуївського району пошкоджено щонайменше 4 житлові будинки та дорожнє полотно. В Ізюмському районі внаслідок падіння російського БПЛА сталася пожежа на площі 10 га на відкритій території в полі.

Окрім того, в області залишається високою мінна небезпека. Вчора поблизу села Сподобівка Куп’янського району в полі підірвався 32-річний чоловік. Він отримав контузію та був госпіталізований. А в селі Рубіжне Чугуївського району 48-річний чоловік підірвався на російській міні на власному подвір’ї. Його госпіталізували з мінно-вибуховою травмою.

Читайте також:
РФ ударила по Нікополю: постраждали четверо людей, пошкоджено 13 будинків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна