Естонія також припиняє мовлення телеканалу “Дождь” – услід за Латвією та Литвою

Естонія слідом за Латвією та Литвою з 8 грудня припиняє мовлення телеканалу “Дождь”.

Про це пише естонське видання Postimees.

Повідомляється, що причина така ж, як у литовської сторони. Анульована владою Латвії ліцензія надавала телеканалу право поширювати свій контент у країнах ЄС, США та інших країнах. Після відкликання ліцензії «Дождь» перестане транслюватися і в Естонії.

В Естонії телеканал транслювали оператори Telia, Elisa та Home 3. Представник Elisa сказав, що компанії надійшло повідомлення від департаменту захисту прав споживачів та технічного нагляду про зупинення мовлення «Дождя».

«Серед телевізійних пакетів компанії Elisa «Дождь» є каналом на вибір, тому призупинення роботи цього телеканалу торкнеться невеликої частини клієнтської бази», – повідомили у компанії.

Як писала “Новинарня“, напередодні стало відомо, що від 8 грудня в Литві припиняють трансляцію телеканалу “Дождь” – слідом за відповідним рішенням про анулювання владою Латвії ліцензії для цього мовника.

Читайте також:
“Найдовша обмовка у світі” чи випадково сказана правда: як “ліберальний” телеканал “Дождь” опинився в центрі скандалу через російських “мобіків”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна