Росіяни вивезли своїх колаборантів з Олешок і Нової Каховки, – ЦНС

Російські військові вивезли всіх прибічників окупаційної адміністрації та членів їхніх родин із міста Олешки на лівобережжі Херсонщини.

Про це 3 грудня повідомив Центр національного спротиву.

“Росіяни вивезли всіх колаборантів з тимчасово окупованого міста Олешки (Херсонська область). Так, були вивезені усі представники окупаційної адміністрації та поліцаї. Разом з ними на автобусах вивезли родини зрадників”, – ідеться в повідомленні на сайті ЦНС.

Центр нацспротиву зазначає, що раніше колаборанти також залишили Нову Каховку.

Ідеться не лише про тих, хто обіймав посаду в окупаційній адміністрації, а й тих, хто брав участь у спільних з росіянами рейдах проти місцевого населення та залякував і примушував мешканців до співпраці з окупантами.

Водночас Центр національного спротиву закликає місцевих мешканців також залишити регіон на період операції ЗСУ з його звільнення.

Читайте також:
На Херсонщині спецпризначенці ЗСУ підняли український прапор на лівому березі Дніпра. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна