Зеленський відреагував на присудження українському народу премії Сахарова

Президент Володимир Зеленський подякував за присудження українському народу премії Європейського парламенту “За свободу думки” та наголосив, що вірність свободі і демократії українці доводять на полі бою.

Про це він написав у твіттері ввечері 19 жовтня.

“Щиро вдячний Європейському парламенту і президенту Європейського парламенту Роберті Мецолі за присудження українському народові премії імені Сахарова. Свою вірність цінностям свободи й демократії українці щодня доводять на полі бою проти держави-терориста – РФ”, – написав Зеленський.

Він додав, що на цьому шляху для українців дуже важлива підтримка народів Євросоюзу.

Як повідомляла “Новинарня“, Премія Сахарова “За свободу думки” 2022 року присуджена українському народу в особі президента, інших обраних лідерів та громадянського суспільства, зокрема ДСНС, Юлії Паєвської “Тайри”, Олександри Матвійчук й Івана Федорова.

Читайте також:
“Центр громадянських свобод” прокоментував отримання Нобелівської премії миру разом з білорусами й росіянами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна