Збірну РФ усунули від футбольного Євро-2024

Російська Федерація не була допущена до жеребкування відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу 2024 року. Отже, ця збірна пропустить турнір.

Про це в вівторок, 20 вересня, повідомив президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко у фейсбуці.

“Росіянам немає до чого готуватися. Як і вимагав, РФ не буде 9 жовтня у німецькому Франкфурті. І щонайменше, до 2024 року їм таки не світять офіційні міжнародні футбольні змагання! Євро-2024 пройде без країни-агресора!” – написав Павелко.

Змагання пройдуть влітку 2024 року на десяти аренах Німеччини.

Нагадаємо, у травні УЄФА ухвалила рішення щодо участі російських команд у турнірах під егідою спілки й запровадила низку санкцій.

Наприкінці лютого ФІФА дискваліфікувала Росію, присудивши їй технічну поразку у відборі на ЧС-2022 проти збірної Польщі.

Читайте також:
Футбольний союз РФ вимагає в УЄФА дискваліфікувати тренера збірної України Петракова за висловлювання про війну. УАФ відреагувала

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна