Краще живлення шкіри: про сироватку ℗

Сироватка — це один з продуктів догляду за шкірою, який обирається не за типом шкіри. Він підходить всім, проте наносять його відповідно до становища дерми. Додають сироватки для обличчя до щоденного догляду декілька разів на тиждень для профілактики. Знайти потрібні засоби можна на сайті yves-rocher.ua.

Що сироватка робить зі шкірою: функції

Головна задача сироватки — достатньо покращити якість шкіри, надати їй тонізувального ефекту. Склад засобу впливає на додаткові функції:

  • зволоження та поновлення водноліпідного балансу;
  • живлення та пом’якшення шкіри;
  • регенерування клітин;
  • вироблення колагену;
  • освітлення пігментних плям;
  • зменшення зморшок.

Шкіра стає більш еластичною, створюються бар’єри, що не дають випаровуватися вологості. Антиоксидантний захист шкіри притупляє роботу негативних вільних радикалів.

3 види сироватки та їхні особливості

Застосовувати можна сироватку в будь-якому віці. Старіння шкіри поступово починається з 25 років, коли вироблення колагену зменшується. Тож виділити можна три види сироваток, які відрізняються складом:

  1. Зволожувальна для сухої шкіри — складається з гідрофіксаторів, керамідів та засобів інтенсивного зволоження.
  2. Заспокійлива для жирної дерми — містить саліцилову кислоту та заспокійливі засоби, що зменшує вироблення шкірного сала.
  3. Антивікова для зрілої шкіри — працюють антиоксиданти, вітаміни Е, С, пептиди тощо для повільного старіння клітин.

Комбінована та нормальна шкіра теж потребують сироватки. З нею епідерміс стає міцніше, створюється захисний бар’єр, запобігається забруднення пор. Формула серума прозора, тож націлена на розв’язання конкретної дерматологічної проблеми. 

Результат від використання з’являється набагато швидше, ніж від кремів з більш повільною дією. Легка рідина завдяки своїй структурі проникає у глибокі шари шкіри, одразу починаючи працювати. Оскільки сироватка — це проміжковий етап в догляді, нанесений шар не змивається. Лише у випадку алергічної реакції.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна