В окупованому Херсоні народна артистка України перейшла на бік ворога

В окупованому Херсоні провідна акторка обласного театру, народна артистка України Ружена Рубльова перейшла на бік ворога. Російські загарбники призначили її директором відразу двох музичних шкіл.

Про це розповіла чинна голова управління культури Херсонської міської ради Світлана Думинська.

“29 серпня колаборанти від культури Кузьменко Олександр та Рубльова Ружена збирали колективи музичних шкіл. №1 (вул. Лютеранська, 18) та №3 (вул. Перекопська, 164), де Кузьменко представляв Рубльову як нову директорку одразу двох шкіл – 1-ї і 3-ї.

Отакої! “Королівство малувато”. Тепер колаборантка, яку поки що не позбавили звання народної артистки України, ще збирається і дітей міста навчати тому, як зраджувати Батьківщину”, – написала Думинська в фейсбуці.

Хто така Ружена Рубльова

Ружена Анатоліївна Рубльова народилася в Херсоні 3 квітня 1967 року. Навчалася в Херсонському музичному училищі, спеціальність – “хормейстер”. Надалі викладала музику.

Працювала в Херсонському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша з 1999 року (артистка-вокалістка).

Звання “Народна артистка України” Рубльова отримала указом президента Зеленського 30 березня 2021 року.

Неодноразово була членом журі обласних та міських вокальних конкурсів.

Читайте також:
В Україні викладачі-колаборанти потраплять під санкції

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна