Окупанти заливають бетоном тіла загиблих у драмтеатрі Маріуполя

Окупанти під час “реконструкції” Маріупольського драмтеатру, де загинули люди під час бомбардування, заливають трупи бетоном і засипають ці місця хлоркою.

Про це в середу, 31 серпня, інформує пресслужба Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

За словами місцевих мешканців, будівельникам наказали не піднімати галасу й не витягувати трупи, а “тихо бетонувати”.

“Один з робочих поскаржився, що доставку хлорки затримують. За його словами,  “де великі скупчення трупів (у будівлі, – “Н”), там треба хлорку і тільки потім бетон, якщо просто лити бетон на трупи – сморід якось пробивається навіть через товстий шар бетону”, – йдеться в повідомленні.

За різними оцінками, внаслідок російського авіаудару по Маріупольському драмтеатру 16 березня там загинуло від 300 до 700 людей. Точну оцінку зараз дати неможливо, оскільки окупанти не давали змоги рятувальникам підійти до руїн.

Читайте також:
У Маріуполі через відсутність гуманітарки – “голодний бунт”. ВІДЕО

Росіяни готують фейкове “розслідування” про Маріупольський драмтеатр, щоб звинуватити у вбивстві цивільних Україну, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна