США ввели санкції проти Кабаєвої і колаборантів із окупованих РФ територій

Управління з контролю за іноземними активами міністерства фінансів США розширило “чорний список” підсанкційних осіб із Російської Федерації. Туди додали російську спортсменку і, ймовірно, цивільну дружину Путіна Аліну Кабаєву.

Про це ввечері в вівторок, 2 серпня, інформує “Європейська правда”.

Крім того, під санкції потрапили низка колаборантів Росії на окупованих територіях – зокрема Кирило Стрємоусов, гауляйтер Херсонської області Володимир Сальдо і “мер” Маріуполя Константин Іващенко.

Обмеження також були накладені на фонд, інститут і технопарк “Сколково”, співвласника “Фосагро” Андрія Гурьєва, Магнітогорський металургійний комбінат (його власника – Віктора Рашнікова), колишнього головного співвласника “Трубної металургійної компанії” Дмитра Пумпянського, засновника “Єврохіму” та СУЕК Андрія Мельніченка, співвласника аеропорту “Шереметьєво” Олександра Пономаренка.

Читайте також:
Окупанти “понизили” в посаді колаборанта Ковальова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна