Екснардеп заявив, що в Херсоні підірвали автомобіль колаборанта Сальдо. Гауляйтер спростовує

оновлено

У захопленому російськими військовими Херсоні біля будівлі “адміністрації” підірвано службовий автомобіль екс-мера, а тепер колаборанта Володимира Сальдо, призначеного окупантами головою влади регіону.

Про це ексдепутат та боєць ЗСУ Андрій Немировський повідомляє на своїй сторінці у ФБ у вівторок, 14 червня.

За інформацією Немировського, Сальдо та його охоронці в момент вибуху перебували в автомобілі та зараз їх везуть у реанімацію.

Сам Сальдо спростував інформацію про підрив свого автомобіля. Відео із спростуванням поширила російська окупаційна влада.

– Подивіться на мене. Я зараз займаюся зовсім іншим. Ми готуємо соціальну програму та виплати пенсій. Не дочекаєтеся, – заявив Сальдо.

Володимир Сальдо – призначений окупантами так званий “голова військово-цивільної адміністрації Херсонської області”. Колишній мер Херсона (2002-2012 рр.) і екс-нардеп від Партії регіонів (2012-2014 рр.).
У березні 2022 року вийшов на мітинг на підтримку російської агресії проти України, а потім взяв участь у створенні так званого “Комітет порятунку миру та порядку” та перейшов на бік російських загарбників.
Українські партизани призначили винагороду за голову колаборанта в 500 тис. грн, а після того, як він отримав російський паспорт, нагороду було подвоєно.

Читайте також:
На Херсонщині фермери розстріляли військових РФ, які прийшли красти техніку та врожай, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна