Після кожного підірваного мосту чи колії на окупованій території я краще засинаю, – Галаган

Сили спеціальних операцій ЗСУ наразі курують Рух опору, проводять інформаційно-психологічні операції та проводять чимало бойової роботи.

Про це розповів у лаконічному інтерв’ю “Радіо Свобода” генерал-майор Григорій Галаган, який на момент розмови з журналісткою ще очолював ССО.

Так, з його слів, спецпризначенці саме бойову роботу називають “кінетичними діями”.

“Така кінетика, що після кожних підірваних на окупованих територіях колії чи мосту я краще засинаю. Стосовно ІПСО (інформаційно-психологічних операцій – Н.), їх ми проводимо на багатьох рівнях. Коли противник здається в полон цілими підрозділами, коли російські матері мітингують, відмовляючись посилати синів на війну, – це успіх”, – каже вже екскомандувач ССО.

“Тут справа навіть не в операціях інформаційних або психологічних. Інколи достатньо просто донести правду тим, хто позбавлений доступу до іншої інформації, крім тієї брехні й пропаганди, що ллються з екранів російських телевізорів. Наше завдання – зламати ворога в будь-який спосіб. Зламаємо – переможемо”, – додав він.

Читайте також:
На Херсонщині Рух опору ліквідував групу росіян, здобувши їхні мапи та шифри

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна