ЗСУ перевірили Зміїний і евакуювали звідти українського кота. ВІДЕО

На острові Зміїний українські військові провели роботи з розмінування, вилучили озброєння й техніку російських окупантів і врятували українського кота.

Про це в середу, 20 липня, інформує пресслужба Головного управління розвідки МОУ.

“Під час операції ГУР МО провело роботи з дослідження й рекогносцирування території та підземних укріплень острова Зміїний. Виконали інженерні роботи з розмінування. Виявили та вилучили зразки озброєння та техніки противника.

Зокрема, системи наведення та керування, БПЛА “Орлан-10″, системи ПЗРК, гранатомети, вогнемети, стрілецьке озброєння, журнали ведення бойових дій, особисті документи військових РФ, електронні носії інформації”, – йдеться в повідомленні.

Окрім цього, військові знайшли та евакуювали на підконтрольну територію українського кота, який прожив кілька місяців в окупації.

“Ось, виконав завдання начальника главку”, – пожартував військовослужбовець, передаючи тварину в руки колезі.

Нагадаємо, 7 липня ЗСУ поширили фото й відео встановлення прапора України на острові Зміїний.

Читайте також:
Експерт розповів, чому для України важливо контролювати Зміїний та чи варто там розміщувати військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна