У Кременчуці завершили розбирати завали на місці зруйнованого ТЦ: виявлено 29 фрагментів тіл

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій завершили розбирати завали на місці ракетного удару росіян, який 27 червня зруйнував ТЦ “Амстор” у місті Кременчук на Полтавщині.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

“2 липня о 13:25 у Кременчуці завершено роботи з розбирання завалів у ТЦ ” Амстор”, що зазнав руйнувань 27 червня внаслідок ракетного обстрілу.

Довідково: внаслідок обстрілу загинуло 19 осіб та постраждало 66 осіб, з яких 26 осіб госпіталізовано. Всього з початку робіт виявлено 29 фрагментів тіл“, – зазначили в ДСНС.

Загалом до аварійно-рятувальних робіт було залучено понад тисяча осіб та майже 140 одиниць техніки.

Як повідомляла “Новинарня“, 27 червня війська РФ завдали ракетного удару по торговельному центру “Амстор” у Кременчуці Полтавської області.
Загалом унаслідок ракетного удару загинули 19 осіб, постраждали 64 людини, з яких 26 – госпіталізовані. З початку робіт виявлено 29 фрагментів тіл.

Читайте також:
Кременчук виплатить родинам загиблих від ракетного удару по 100 тис. грн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна