Росіяни завдали ракетних ударів по ТРЦ в Кременчуку, є загиблі та поранені

Російські військові завдали ракетних ударів Кременчуку Полтавської області. Внаслідок ворожої атаки на торговельний центр, де перебували близько тисячі людей, є загиблі та поранені.

Про це вдень у понеділок, 27 червня, повідомив глава Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін у телеграмі.

У Кременчуці ракета влучила в торговий центр “Амстор”, виникла масштабна пожежа.

“Окупанти вдарили ракетами по торговельному центру, де було понад тисячу цивільних. ТРЦ палає, рятувальники займаються гасінням пожежі, кількість жертв неможливо навіть уявити.

Жодної небезпеки для російської армії. Жодної стратегічної цінності. Лише намагання людей жити нормальним життям, що так злить окупантів. Росія продовжує виміщати своє безсилля на звичайних громадянах. Сподіватися на адекватність і людяність з її боку марно”, – прокоментував президент Володимир Зеленський.

“На цю хвилину (17:46, – “Н”) відомо про 20 поранених, з них дев’ятеро – у важкому стані. Вже підтверджено, що двоє людей загинули. Рятувальна операція триває”, – повідомив заступник глави ОП Кирило Тимошенко у телеграмі.

Читайте також:
На Полтавщині засудили дев’ятьох бойовиків “ДНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна