Під завалами ТЦ у Кременчуці виявили 28 фрагментів тіл, – ДСНС

У зруйнованому російською ракетою торговельному центрі “Амстор” у Кременчуці виявили 28 фрагментів тіл загиблих.

Про це повідомляє у п’ятницю, 1 липня,  ДСНС України.

“Станом на 9:00 1 липня на місці проведення аварійно-рятувальних робіт на території ТЦ “Амстор” додатково виявлено 6 фрагментів тіл. З початку робіт виявлено 28 фрагментів тіл. Усього внаслідок ракетного удару загинуло 19 осіб, 62 особи постраждало, з яких 26 осіб госпіталізовано”, – йдеться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, вдень 27 червня російські війська завдали ракетного удару по ТРЦ “Амстор” у Кременчуці Полтавської області, де перебували близько тисячі людей. Торговельний центр зайнявся, пожежа охопила понад 10 тис. кв. метрів. Кількість жертв перевищує два десятки.
За повідомленням Повітряних сил ЗСУ, росіяни вразили цивільний об’єкт у Кременчуці ракетами Х-22 низької точності, випущеними з дальніх бомбардувальників Ту-22М3. Літаки злетіли з аеродрому Шайковка, а пуски здійснювались з Курської області.

Читайте також:
Путін про Кременчук: “Не було там ніякого теракту, у нас усе по плану, робота йде спокійно”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна