ЗСУ відбили штурм окупантів в напрямку Вуглегірської ТЕС, – Генштаб

Збройні сили України відбили штурм в напрямку Вуглегірської ТЕС на Донеччині. Також зупинили наступ окупантів біля Молодіжного – Катеринівки.

Про це вранці в середу, 22 червня, інформує пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

На Слов’янському напрямку росіяни здійснюють систематичний вогневий вплив для  відновлення наступу на Слов’янськ. Ведуть штурм. Обстрілюють із РСЗВ райони Нової Дмитрівки, Осинівки, Курульки, Іванівки та Адамівки.

На Донецькому напрямку противник зосереджує зусилля на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках для виходу на адміністративні кордони Луганської області.

Ворог намагається встановити контроль над Сєвєродонецьком, блокувати підрозділи Сил оборони в районах населених пунктів Борівське та Воронове, бойові дії тривають.

Для посилення, на Бахмутському напрямку противник перегрупував війська.

Українські воїни на напрямку Миронівка – Семигір’я відбили штурм в напрямку Вуглегірської ТЕС. Також зупинили наступ у напрямку Молодіжне – Катеринівка. Ворог відійшов.

На Краматорському, Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник веде бойові дії з метою сковування дій наших підрозділів та недопущення їх перекидання на загрозливі напрямки. Обстріляв райони населених пунктів Андріївка, Новодонецьке, Стара Українка та Гуляйполе. Завдав авіаційного удару поблизу Красногорівки.

Читайте також:
Реальна цифра вбитих окупантами жителів Маріуполя може сягати 50 тисяч, – мер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна