Десантник 95-ї бригади з ПЗРК Starstreak збив уже 9 ворожих цілей

Молодший сержант 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ збив вже дев’ять засобів повітряної розвідки противника. У ЗСУ він вважається одним із найрезультативніших зенітників. 

Про це у п’ятницю, 10 червня, повідомила пресслужба Командування ДШВ ЗСУ.

“На особистому рахунку цього молодого десантника – вже дев’ять збитих засобів повітряної розвідки противника, які вели корегування артилерійського вогню в режимі онлайн по українських позиціях”, – йдетьс в повідомленні.

“Його британський ПЗРК “Starstreak” назавжди “приземляє російських пташок” на землю, перетворюючи дороге обладнання на металобрухт. А артилерія російських окупантів залишається “без очей”.На досягнутому результаті десантник не зупиняється й продовжує постійно підвищувати свою бойову майстерність”, – додають у КДШВ.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 107 – 10.06.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна