Біля Мар’їнки і Красногорівки росіяни завдали авіаударів із Су-25

Російські війська завдали авіаційних ударів із застосуванням літаків Су-25 неподалік Мар’їнки і Красногорівки Донецької області.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу у п’ятницю, 10 червня.

“Ворог завдав авіаційних ударів із застосуванням літаків Су-25 неподалік Мар’їнки і Красногорівки  та вертольотів Ка-52 поблизу Новобахмутівки і  Мі-8 у районі Олександрополя. На Новопавлівському напрямку противник посилив угруповання своїх військ”, – йдеться в повідомленні.

На Слов’янському напрямку підрозділи противника готуються відновити наступ на місто Слов’янськ. Вони обстрілювали з артилерії райони населених пунктів Долина, Червона Поляна, Нова Дмитрівка, Грушуваха та Дібрівне.

На Сєвєродонецькому напрямку, за даними Генштабу, ворог веде штурмові дії з метою встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк та створення умов для блокування українських підрозділів, бої тривають. Противник здійснював обстріли із артилерії в районах населених пунктів Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Устинівка, Тошківка, Золоте та Гірське.

Читайте також:
Росіяни продовжують закріплюватися в районі Святогірська, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна