На Сумщині в бою з російською ДРГ загинув прикордонник Олександр Поповченко

У Сумській області в бою з російською диверсійно-розвідувальною групою, яка намагалася прорвати кордон, загинув прикордонник ДПС України.

Про це в понеділок, 16 травня, повідомила пресслужба Глухівської міської ради.

“Сьогодні, 16 травня, у бою з диверсійно-розвідувальною групою росіян загинув прикордонник Олександр Володимирович Поповченко” – йдеться в повідомленні.

Головний сержант Олександр Поповченко був інспектором прикордонної служби другої категорії. Мав 10-річний досвід служби у ДПСУ. Минулого року звільнявся після закінчення чергового контракту. Після повномасштабного вторгнення Росії прийняв рішення продовжити службу.

Олександр Поповченко

Військовому було 44 роки, у нього залишились дружина і двоє дітей.

Глухівчанин Поповченко разом із побратимами вступив у бій з диверсійно-розвідувальною групою ворога вранці 16 травня та отримав смертельне поранення. Ворог відкрив вогонь по прикордонній території Шосткинського району з мінометів, гранатометів, кулеметів та автоматів.

Нагадаємо, російські війська були вибиті з території Сумської області в перших числах квітня. Надалі вони обстрілювали Сумщину та Сіверщину через кордон мінометами, гранатометами, завдавали ракетних та авіаударів.

Читайте також:
“Бо нема чого по сіяному”: бійці 59 омпбр спалили в полі колону ворожої техніки. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна