ЗСУ показали роботу “байрактарів” по Зміїному. ВІДЕО

Військово-морські сили ЗСУ показали роботу ударних безпілотників “Байрактар” і по позиціях росіян на Зміїному, і під час знищення двох ворожих катерів проєкту “Раптор”.

Відео поширила пресслужба ВМС у вівторок, 3 травня.

“До вашої уваги новий серіал від Військово-Морських Сил ЗС України. «Зміїний. Точка неповернення рашиста». Від режисерів культового серіалу «Чорнобаївка», – підписали відео у ВМСУ.

Нагадаємо, 27 квітня Збройні сили України завдали першого удару по позиціях росіян на острові Зміїному. Зафіксовано влучання в пункт управління, знищення зенітно-ракетного комплексу “Стріла-10”.

1 травня ЗСУ вдруге вдарили по позиціях окупантів на Зміїному. Зазначається, що черговою атакою по ворожих об’єктах на острові розбито три зенітні установки, зенітно-ракетний комплекс “Стріла-10” та машину зв’язку – серверну із телекомунікаційним обладнанням.є

2 травня Збройні сили України знищили два російські катери типу “Раптор” в Чорному морі в районі острова Зміїний.

Читайте також:
Росія влаштовує провокації з уламками збитих в Україні “Байрактарів”, щоб зірвати їх постачання Туреччиною

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна