На тлі невдач на фронті Кремль розпочав “чистки” ватажків “ЛНР”

Кремль проводить “чистки” серед ватажків так званої “ЛНР”.

Про це вранці в середу, 20 квітня, інформує пресслужба Головного управління розвідки МОУ.

Зазначається, що так званий “міністр внутрішніх справ “ЛНР” “генерал-майор” Ігор Корнет був заарештований співробітниками ФСБ Росії та утримується в слідчому ізоляторі ФСБ в Ростові-на-Дону.

“Арешт “міністра внутрішніх справ ЛНР” викликав негативну реакцію з боку силових структур та політичного керівництва “республіки”, які оцінюють це як початок змін у силовому блоці квазідержави. Однак, з боку маріонеткового керівника “ЛНР” Ігоря Пасічника докладаються всі зусилля для звільнення Корнета з-під арешту та відновлення на “посаді”, – йдеться в повідомленні.

За висновком української розвідки, такі дії свідчать про визнання Москвою неспроможності виконувати поставлені завдання чинними лідерами бойовиків в умовах ведення війни проти України.

Через кадрові зміни та залякування керівництва квазіреспубліки Росія нібито намагається щонайшвидше налагодити ефективну роботу щодо мобілізації в ОРЛО і заміщення втрат в частинах та підрозділах 2-го армійського конкурсу окупантів для продовження ведення бойових дій проти України.

Нагадаємо, під час боїв біля Кремінної Луганської області Збройні сили України ліквідували одного з ватажків бойовиків так званої “ЛНР” Михайла Кіщика із позивним “Міша Чечен”.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 56 – 20.04.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна