“Азов” показав свідчення полоненого в Маріуполі чеченця. ВІДЕО

Полк “Азов”, котрий наразі веде запеклі бої проти окупантів у Маріуполі на Донеччині, показав свідчення полоненого чеченця.

Відео оприлюднили ввечері у середу, 23 березня.

Полонений розповів, що він з Урус-Мартана, прибув в у Маріуполь через Грозний 18-го числа, майже без зброї – дали лише автомат і чотири магазини (“там українця уб’єш, у трупа забереш”…). Він попередив земляків, що їх тут кидають “як м’ясо”.

“Полонений бійцями Азову чеченець закликав земляків до джихаду відносно Росії. Він нагадав, що українці допомагали в боротьбі за незалежність Чеченської Республіки Ічкерія, наголосивши, що слід не воювати з Україною на боці кривавої Росії, а навести лад у власній країні, борючись з кривавим путінсько-кадировським режимом”, – йдеться в підписі до відео.

Читайте також:
“Все ще живий організм, який чекає на порятунок”: азовці показали відео Маріуполя з дрона

“Підняли на небеса ворогів Аллаха!”
Чеченські добровольці в бою на Київщині наваляли росіянам. ВІДЕО




Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна