Архієпископ Євстратій – про засудження Ізраїлем промови Зеленського, в якій той порівняв злочини щодо євреїв з намірами Путіна щодо України

Євстратій (Зоря)
представник ПЦУ, архієпископ Чернігівський і Ніжинський

(FB)

Про наміри знищити ВСІХ євреїв ані Гітлер, ані його оточення не говорили відкрито. Не знайдено жодного документа з підписом Гітлера, в якому би прямо надавалася така вказівка.

Про Ванзейську конференцію і справжнє значення формули “остаточне розв’язання єврейського питання” стало відомо лише після поразки нацизму. Тоді ж відкрилася страшна правда про табори смерті.

А до початку відкритої війни західні країни, в т.ч. США, обмежували можливість прибуття до себе єврейських втікачів. Пояснювали це зокрема і внутрішніми настроями в суспільстві.

Отже, коли зараз в Ізраїлі пішла хвиля засудження промови президента України, в якій він “посмів” порівняти злочини нацизму щодо євреїв з намірами Путіна щодо України – мовляв, “як можна порівняти цю війну з Голокостом”, то слід сказати наступне:

“Ви хочете дочекатися, коли Путін реалізує всі свої плани щодо України, щоби мати докази підстав говорити поруч про Голокост і нинішню російську війну?”

Читайте також:
Ізраїль зупинив дію безвізу для України

Ізраїльська авіакомпанія допомагає Росії обходити санкції через банківську систему “Мир”

Ізраїль заблокував передачу ПТРК свого виробництва з Балтії в Україну, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна