Підготовка великої провокації: на кордоні росіяни розвернули “Гради” у свій бік

У російському селі Поповка, яке межує з Краснопільським районом Сумської області, російські військові розвернули свої “Гради” в бік Росії: готують провокацію.

Про це повідомляє Служба безпеки України і просить максимально поширити це повідомлення, щоб зірвати плани ворога.

У СБУ припускають, що окупанти готуються влаштувати провокацію та обстріл своєї території – щоб звинуватити Україну в атаці цивільного населення РФ.

Цю інформацію підтвердив також міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

“Тривожні повідомлення: росіяни могли спрямувати системи залпового вогню в прикордонному з Росією селищі Поповка на свою територію. Знаючи варварський характер дій Росії, ми боїмося, що може бути підготовлена операція “під фальшивим прапором”, щоб звинуватити Україну”, – написав міністр у твітері.

Читайте також:
Окупанти готують провокацію для виправдання атаки з боку військ Білорусі, – Генштаб

ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 8 – 03.03.2022 ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна