Російські окупанти на Донбасі поранили українського воїна

Від початку поточної доби, станом на 9:00, на фронті зафіксовано вісім порушень “режиму тиші” з боку російсько-окупаційних військ. Унаслідок обстрілу поранення отримав один український військовий.

Як передає “Новинарня” в понеділок, 21 лютого, про це заявив на брифінгу начальник пресслужби Об’єднаних сил Павло Ковальчук.

“Всі вони (обстріли, – “Н”) зі застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Ворог задіяв артилерійські системи калібру 152 мм та 122 мм, міномети калібром 120 мм та 82 мм”, – сказав він.

Унаслідок обстрілів один військовослужбовець отримав бойове травмування. Стан здоров’я захисника задовільний“, – повідомив Ковальчук.

Нагадаємо, впродовж минулої доби, 20 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 80 порушень. Із них 72 – зі застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав осколкове поранення.

Читайте також:
За чотири дні окупанти пошкодили понад сотню будинків біля лінії розмежування

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна