“Люфтганза” скасувала рейси до Києва

доповнено

Німецька авіакомпанія Lufthansa оголосила про скасування всіх рейсів до Києва та з Києва з 21 до 28 лютого.

Про це йдеться у повідомленні на сайті перевізника, пише “Європейська правда“.

“Lufthansa постійно стежить за ситуацією й ухвалить рішення про подальші рейси пізніше”, – йдеться в заяві авіакомпанії.

Також скасовуються рейси до Одеси.

У разі скасування рейсу пасажирам рекомендують звертатися до сервісного центру “Люфтганзи” або до туристичного агентства, щоб обговорити подальші плани подорожі.

Численні пасажири, включно з журналістом “Європравди”, отримали повідомлення про скасування рейсів.

Спеціальний представник МЗС України з питань санкційної політики Олексій Макеєв заявив, що хотів би почути від авіакомпанії причини такого рішення.

“Було б чудово, щоб у ваших поясненнях були слова “російські загрози вторгнення в Україну”. Ви також скоротите рейси до Москви?” – написав Макеєв у твітері.

Міністерство інфраструктури України веде переговори з українськими авіаперевізниками про запуск додаткових рейсів за маршрутами, на які група Lufthansa запровадила обмеження.

В Мінінфраструктури повідомили: “Прохання до пасажирів скасованих рейсів зв’язатися з сервісним центром Lufthansa. Рейси з та у Львів зберігаються у звичному режимі”.

Як писала “Новинарня“, раніше польоти в Україну призупинила нідерландська авіакомпанія KLM, а компанія British Airways вирішила не здійснювати польоти над повітряним простором України.

Читайте також:
Ryanair обіцяє літати до Києва, доки не трапиться “Soviet invasion”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна