НАБУ спіймало нардепа від “Слуги народу” Кузьміних на хабарі

доповнено

Національне антикорупційне бюро викрило народного депутата фракції “Слуга народу” Сергія Кузьміних на хабарі в розмірі 558 тисяч гривень.

Про слідчі дії повідомили у відомстві у п’ятницю увечері, 28 січня. Ім’я затриманого назвала “Українська правда” з посиланням на два незалежних один від одного співрозмовника в правоохоронних органах.

За даними слідства, нардеп отримав гроші за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями та лікарнею у Житомирській області.

Як повідомили згодом у ДБР, Кузьміна затримали “на гарячому” під час отримання хабаря.

Як відомо, Сергій Кузьміних – голова підкомітету з питань фармації та фармацевтичної діяльності Комітету Верховної Ради з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування.

Також Сергій відомий як житомирський волонтер, засновник центру реабілітації АТОвців, брат військового ЗСУ – славетного “кіборга” Олега Кузьміних.

Читайте також:
Вимагав хабар за відведення землі учасникам ООС: у Чернівцях затримали помічника нардепа від “Слуги народу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна