Сергій Кузьміних, брат “кіборга”, якого катував Гіві: “Кожен терорист заслуговує бути вбитим!”

 

Сергій Кузьміних
волонтер, засновник “Фонду братів Кузьміних”,
брат підполковника ЗСУ Олега Кузьміних – заступника начальника 199-го навчального центру ВДВ ЗСУ, екс-комбата “кіборгів” 81-ї бригади, якого в полоні катував терорист Гіві

(FB)

Звістка про загибель проросійського загарбника Гіві заполонила всі новинні портали.

Ми не радіємо чужій кончині й чужому горю, проте якщо мова йде про людей, а не про продажних тварюк! Так, саме тварюк! А як інакше називати особину, що радіє, спостерігаючи за муками людей ?! І одне з таких створінь – Гіві – пішло назавжди 8 лютого.

Скільки життів забрав російський найманець у наших патріотів?!

Він не вбивав… Ні! Він поступово й болісно страчував українських військових.

Він насолоджувався від принизливих смертельних тортур, знімаючи кожне знущання на відео з подальшою публікацією в інтернеті.

Народжений на території України, Гіві не просто зрадив країну та перейшов на бік противника – він став лідером незаконного батальйону “Сомалі”. Сепаратист забув про те, що колись служив в українській армії, забув про те, яка країна – його Батьківщина. А може, не забув, а просто продав?

Я ще раз повторю: нам не характерно радіти чиїйсь смерті. Але хочу сказати одне – кожен терорист заслуговує бути вбитим!

Ми – громадяни України – не співчуваємо тій тварюці, яка безжально мучила до смерті наших воїнів, залишивши матерів без синів, а дітей – сиротами. Смерть зрадникам і садистів!

Слава Україні!

Читайте також:
Хто й навіщо вбив Гіві. ГОЛОВНІ ВЕРСІЇ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна