У 93 омбр ЗСУ “Холодний Яр” змінився командир

У 93-й окремій механізованій бригаді ЗСУ “Холодний Яр” змінилося керівництво – замість полковника Дмитра Брижинського бригаду очолив Руслан Шевчук.

Урочиста церемонія зміни керівництва бригади відбулася в п’ятницю, 21 січня, передає пресслужба військової частини.

Полковник Руслан Шевчук раніше був заступником комбрига “холодноярців”.

“Очолив славетну 93-ту бригаду полковник Руслан Миколайович Шевчук, кадровий офіцер, який вже відомий холодноярцям, бо раніше був на посаді заступника командира 93-ї бригади. Він відомий успішним виконанням завдань у ході багатонаціональних навчань Combined Resolve XII на базі центру JMRC «Хоенфельс» в Німеччині у 2019 році, коли механізована рота 93-ї бригади отримала високі оцінки з боку американських спостерігачів-інструкторів та зміцнила авторитет Збройних Сил України серед армій країн-партнерів України”, – інформує пресцентр 93-ї.

“Дмитро Брижинський запам’ятався нам як рішучий, вольовий та справедливий командир. Вороги України ще довго будуть згадувати його активні бойові дії, бажання перемагати та не віддавати ані метра рідної української землі. Саме під його керівництвом уперше в історії російсько-української війни був успішно використаний ударний безпілотник “Байрактар”. Згадаємо також інші видатні військові та спортивні досягнення 93 бригади, перемоги на спартакіадах та зайняття призових місць, відновлення спортивного комплексу бригади, створення можливостей для розвитку та заохочення усіх військовослужбовців бригади, які бажають вчитися та досягати результату. Розуміння та розв’язання будь-якої проблеми, пошук перспектив та розумна стратегія – саме таким є полковник Дмитро Брижинський”, – додали у військовій частині.

За даними “Новинарні“, Брижинського призначать на вищу посаду в оперативне командування “Північ”.




Читайте також:
“Головне – не втратити контакт із противником”.
Велике інтерв’ю з комбригом 93 омбр Дмитром Брижинським перед новою ротацією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна